Despre Noi

O Idee Practica Pentru O Afacere


Consiliere, Dotari Complete

Am creat mai multe categorii pentru tine, pentru ca tu, sa poti sa-ti alegi utilajul de care ai nevoie.
In situatia in care tu vei decide sa investiti in acest domeniu, noi iti stam la dispozitie cu o gama diversificata de utilaje, accesorii si solutii pentru ca afacerea ta sa fie una de succes, respectand anumite standarde si unele reguli, care daca izbutesti sa le indeplinesti, totul va merge asa cum te asteptai.

Iti Oferim Solutii La Cheie

Oferim cea mai buna solutie investitiei clientilor si, totodata, solutii pentru toate segmentele de pret si calitate.  Clientii IULCO sunt companii cu mici afaceri de familie precum si companii multi-nationale si nu numai. Misiunea noastra este satisfacerea tuturor clientilor prin prezentarea unor propuneri proiectate cu solutii ideale de utilare.

Suntem Reprezentantii Mai Multor Producatori Din Europa

Exigenta si seriozitatea manifestata in activitatea de zi cu zi, au trasat coordonatele de dezvoltare proprie a firmei noastre, prin asocierea cu parteneri externi de renume international. Produsele comercializate de Iulco Impex sunt de cea mai bună calitate, in conformitate cu normativele ISO 9001 ,HACCP si Stardardele Europene de Calitate CE si sunt raspandite pe intreg teritoriul Romaniei .
0
+
Proiecte Utilare Finalizate Cu Succes
0
Ani De Experienta In Domeniu
0
Utilaje Si Echipamente Disponibile La Comanda
0
Covrigarii Utilate In Romania Si Uniunea Europeana

Cuptorul - Elementul Principal

Cuptoarele comercializate de S.C. Iulco Impex S.R.L. sunt ideale pentru productie in regim continuu de pizza, covrigi, toast, croissante, lasagna, etc. Interiorul si exteriorul sunt realizate din otel inox AISI 304. Sunt prevazute cu izolatie termica din fibra ceramica. In tunelul de coacere temperatura si circulatia aerului cald sunt reglate electronic. Temperatura setata este atinsa foarte rapid. Modelele sunt prevazute cu usa laterala care permite controlul procesului de coacere. Pentru modelele pe gaz, controlul flacarii se face electronic. La modelele electrice reglarea puterii se face separat pentru partea inferioara respectiv superioara. Modelele sunt prevazute cu suport cu roti. Panou de control digital cu display LCD permite programarea usoara a cuptorului, setarea timpului de pornire, afisarea ceasului digital, autodiagnosticare cu afisarea pe ecran a mesajelor de eroare, programare in diverse limbi.

Auto-evaluare a societatii

Calitate / Pret
100%
Timp procesare acte
95%
Transport din UE
75%
Disponibilitate zonala
92%

Watch Dragon ball super